Onze praktijk

Binnen onze logopediepraktijk houden wij ons bezig met alle problemen rondom communicatie. We bieden begeleiding en advies aan mensen die hiermee problemen ondervinden.

De praktijk bestaat uit een drietal specialisten op het gebied van logopedie. Maak kennis met onze specialisten.

Onze logopediepraktijk in Joure
Specialist Logopedie

Eeuwkje Kraak

  • Preverbaal logopedist
  • Stottertherapeut
  • Speltherapeut

Mijn naam is Eeuwkje Kraak en ik ben in 1981 afgestudeerd als  logopedist. Mijn passie voor het vak bestaat uit het creëren van veiligheid en vertrouwen om de blokkades die men tegenkomt binnen mijn vakgebied te overwinnen. Met name bij kinderen, waarin de ouder-kindrelatie centraal staat, pas ik dit toe in mijn specialisaties preverbale logopedie, speltherapie en stottertherapie. Hierin zoek ik verdieping in mezelf, mijn werk, mijn cliënten en hun systeem.

Henriëtte Bleeker

  • Allround logopedist

Ik ben Henriëtte Bleeker en sinds 1996 werkzaam als logopedist. In het verleden heb ik gewerkt binnen diverse scholen, waaronder langdurig zieke kinderen en kinderen en jongeren met leer- en/of gedragsproblemen. Vanaf 1999 ben ik gestart met het werken binnen logopedische praktijken. Eerst in Kampen en Heerenveen en nu in Joure. Het werken in een logopedische praktijk is voor mij boeiend en uitdagend. Ik vind het belangrijk dat ik samen met de cliënt resultaat kan behalen. De zoektocht naar het samen oplossen van het probleem maakt mij enthousiast. Deze samenwerking zorgt er ook voor dat er een mooi contact kan ontstaan tussen de cliënt en mij.
Naast het logopedische werk houd ik ervan om nieuwe dingen te leren. Daarom ben ik lid van verschillende kwaliteitskringen, zoals het Netwerk Vroegbehandeling, Kwaliteitskring lezen en spelling en de Kwaliteitskring stem.

Specialist Logopedie

Annemarie van der Wal

  • Allround logopedist
  • Stottertherapeut

Mijn naam is Annemarie van der Wal, ik ben in 1994 afgestudeerd als logopedist. Spelenderwijs werken met kinderen aan hun spraak- en taalontwikkeling vind ik nog altijd heerlijk om te doen. Naast het behandelen van spraak-/taalstoornissen is stottertherapie mijn specialisatie. Samen met de cliënt en/of ouders ga ik graag op zoek naar datgene wat de communicatie makkelijker maakt. Voor de één betekent dit oefenen met spreektechnieken of het makkelijker maken van blokkades, voor een ander is het belangrijk om te werken aan gevoelens van angst en schaamte rondom het stotteren. Ieder mens is anders, dat is wat voor mij dit vak zo boeiend maakt.

Menu