Onze praktijk

Binnen onze logopediepraktijk houden wij ons bezig met alle problemen rondom communicatie. We bieden begeleiding en advies aan mensen die hiermee problemen ondervinden.

De praktijk bestaat uit een drietal specialisten op het gebied van logopedie. Maak kennis met onze specialisten.

Onze logopediepraktijk in Joure
Specialist Logopedie

Eeuwkje Kraak

  • Preverbaal logopedist
  • Stottertherapeut
  • Speltherapeut

Mijn naam is Eeuwkje Kraak en ik ben in 1981 afgestudeerd als  logopedist. Mijn passie voor het vak bestaat uit het creëren van veiligheid en vertrouwen om de blokkades die men tegenkomt binnen mijn vakgebied te overwinnen. Met name bij kinderen, waarin de ouder-kindrelatie centraal staat, pas ik dit toe in mijn specialisaties preverbale logopedie, speltherapie en stottertherapie. Hierin zoek ik verdieping in mezelf, mijn werk, mijn cliënten en hun systeem.

Trees Duipmans

  • Allround logopedist
  • Stemtherapeut

Ik ben Trees Duipmans, afgestudeerd als logopedist in 1981. Nog steeds kan ik zeer enthousiast worden over mijn vak. Taal en communicatie zijn van jongs af aan mijn interessegebieden en ook mijn sterke punten. Later ben ik mij ook gaan verdiepen in de menselijke stem en de problemen die mensen daarmee kunnen hebben, wat leidde tot mijn stemspecialisatie. In het werk geniet ik ervan om samen met de cliënt of ouders uit te vinden wat ieder precies nodig heeft aan therapie. Vervolgens gaan we samen aan het werk om de communicatieproblemen op te lossen.

Specialist Logopedie

Annemarie van der Wal

  • Allround logopedist
  • Stemtherapeut

Mijn naam is Annemarie van der Wal, ik ben in 1994 afgestudeerd als logopedist. Spelenderwijs werken met kinderen aan hun spraak- en taalontwikkeling vind ik nog altijd heerlijk om te doen. Naast het behandelen van spraak-/taalstoornissen is stottertherapie mijn specialisatie. Samen met de cliënt en/of ouders ga ik graag op zoek naar datgene wat de communicatie makkelijker maakt. Voor de één betekent dit oefenen met spreektechnieken of het makkelijker maken van blokkades, voor een ander is het belangrijk om te werken aan gevoelens van angst en schaamte rondom het stotteren. Ieder mens is anders, dat is wat voor mij dit vak zo boeiend maakt.

Menu